Energiarbeid med Audun Myskja

«Sykehusene har solid og verdifull kompetanse ved akutte skader og mange sykdommer, men de kommer ofte til kort ved en del kroniske sykdommer som gir smertetilstander og utmattelse. Da kan energiarbeid være verdifull støtte. Det er viktig å få vite at man kan bidra selv for å gjøre noe med egen helse.” – Audun Myskja.

     

En av våre medlemmer har vært på kurs hos Audun Myskja, og har hatt så godt utbytte av kurset, at hun ønsker å dele det med Lupusgruppa. Hun forteller:

 

For ett år siden hørte jeg Audun Myskja snakke om arbeidet sitt og sin nye bok på bibliotektet på Kolbotn. Jeg ble så fascinert og interessert og kjøpte boken hans ”Finn din indre kraft”. Siden har den aldri kommet inn i noen bokhylle, men ligger hele tiden lett tilgjengelig på kjøkkenbord og skrivepult, slik at jeg kan lese avsnitt om igjen og friske opp noen av øvelsene han beskriver her. For meg er øvelsene så enkle, praktiske og virkningsfulle, og essensen av de erfaringene jeg har gjort med alternative behandlinger etter 10 år med lupus. Jeg har vært innom tibetanske leger, healere, yoga, qigong, akupunktur, pusteøvelser og meditasjon. Vi er vel alle på jakt etter noe som roer, lindrer og gir mening i tilværelsen i tillegg til kliniske diagnoser og medikamenter.

Høsten 2011 fulgte jeg kurset ”Finn din indre kraft” Det var 2 kvelder av 3 timer, og akkurat passe overkommelig i tid. Jeg ble så inspirert og glad over å få presentert øvelsene fra boken pluss noen nye, og møte alle de andre kursdeltagerene som jo var på samme ”bølgelengde” som jeg. Den fantastiske energien i salen var enestående, og nye kontakter ble funnet. Nye kurs starter i mars i år og anbefales. Hjemmesiden til Senter for livshjelp er www.livshjelp.no

 

Turid Inseth

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.